Heracles Almelo heeft vanavond eindelijk weer de broodnodige drie punten weten te pakken. In het Polman Stadion versloegen de Heraclieden Feyenoord met 2-0! Bryan Linssen en Thomas Bruns waren de doelpuntenmakers.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan het duel en in de eerste helft waren er dan ook weinig hoogtepunten te noteren. Er werden veel fouten over en weer gemaakt en van goed voetbal was geen sprake. Beide ploegen speelden om niet te verliezen. Vlak voor rust kwam er uit het niets een opleving in het Polman Stadion. Bryan Linssen kreeg de bal van tegenstander Terence Kongolo en bedacht zich geen moment. Linssen schoot de bal perfect over doelman Kenneth Vermeer en zorgde plots voor een 1-0 voorsprong en ruststand.

In de tweede helft gingen beide ploegen energieke aan de wedstrijd beginnen. Feyenoord ging op zoek naar de gelijkmaker en Heracles was af en toe gevaarlijk via de counter met Wout Weghorst. De bezoekers kregen nog wel een goede kans, waarbij Heracles goed weg kwam. Lex Immers kopte de bal op de paal. Verder waren de bezoekers niet bij machte het Heracles moeilijk te maken. De Heraclieden kregen zelf wel enorme kansen. Jeroen Veldmate kon een bal net niet van dichtbij in het doel schieten en Mark-Jan Fledderus zag een hard schot rakelings naast gaan. Vijf minuten voor tijd was het duel beslist. Thomas Bruns kopte raak. Daarna kreeg Heracles nog een kans via invaller Illiass Bel Hassani (schot naast) en schoot invaller Jaroslav Navratil nog keihard op de paal.

Heracles won verdiend van Feyenoord waarbij het ook een keer mee zat. Honderd procent inzet werd er getoond en de sfeer in het stadion was weer ouderwets. Een heerlijk avondje al met al en ook nog eens eindelijk weer de nul gehouden!

Sponsoren

Reacties (105)

Reageer nu!