Heracles speelt zaterdagavond thuis de uiterst belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht. In het Polman Stadion wordt er weer gestreden om degradatie te ontlopen en aangezien Utrecht ook niet al te hoog staat, zijn alle ingrediënten aanwezig om er een heerlijke pot van te maken!

Dit gaat uiteraard niet vanzelf! Naast onze elf spelers kunnen ook wij als twaalfde man weer heel belangrijk zijn om de drie punten in huis te houden! Laat het stadion net als tegen Feyenoord kolken, zodat de spelers van Utrecht ook met knikkende knieën naar huis gaan! Op moment van schrijven staat NAC bovendien met 2-0 voor, dus alles is er aan gelegen om een mooi resultaat neer te zetten!

De laatste wedstrijd (in Utrecht) eindigde in een 2-4 overwinning voor de Heraclieden. Het was één van die wedstrijden “van die hele goede reeks” waarmee van de laatste plaats naar de zestiende plaats gestegen werd. Als onze mannen nog zo’n reeks kunnen neerzetten, kan alles er ineens veel rooskleuriger uitzien.

John Stegeman moet morgen Thomas Bruns, Mike te Wierik en dus Oussama Tannane missen. Thomas Bruns is geschorst, Mike te Wierik geblesseerd en Tannane disciplinair geschorst. Het lijkt voor de hand liggend dat de plek van Bruns wordt ingenomen door Bel Hassani. De middenvelder was samen met Tannane disciplinair geschorst, maar waar de één niet leert van zijn fouten, kan de ander dat wel. Laat dat zien, Illias!

De wijzigingen in de opstelling die John Stegeman heeft doorgevoerd voor de wedstrijd tegen Feyenoord blijven gewoon intact, wat betekent dat Tannane dus de wedstrijd vanaf Eredivisie Live kan gaan bekijken en Bram Castro onder de lat mag gaan staan. De doelman mocht tegen Feyenoord in de basis starten en hoewel één zwaluw natuurlijk nog geen zomer maakt, was de rust die de doelman uitstraalde een verademing!

FC Utrecht speelt een teleurstellend seizoen. De Domstedelingen staan met 27 punten zeven punten voor op Heracles. Een overwinning zal ook Utrecht nog benauwde momenten kunnen bezorgen, want ook zij willen niet in de situatie terecht komen waarin wij ons verkeren. Om op te klimmen naar de middenmoot heeft Utrecht zich deze winter onder andere versterkt met Sébastien Haller van AJ Auxerre. De lange spits heeft er al vier in liggen, na zijn kwartet aan goals tegen FC Dordrecht. Jeroen Veldmate en Bart Schenkeveld. Jullie zijn dus gewaarschuwd!

Morgen begint de wedstrijd om 20:45 uur. Arbiter Jochem Kamphuis moet de wedstrijd in goede banen leiden.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!