Zaterdagavond speelt Heracles een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Eerder dit seizoen werd het 3-0 voor Vitesse in het Gelredome.

Komende zaterdagavond weer een finale voor de Heraclieden. De ploeg van trainer John Stegeman leed afgelopen weekend een nederlaag in Leeuwarden tegen Cambuur (1-0). Tegen Vitesse zal er vanaf minuut één vol strijd en passie de wedstrijd aangegaan moeten worden. Met het publiek erachter hebben we thuis altijd een kans en de punten zijn erg belangrijk. John Stegeman mist tegen Vitesse alleen nog Mike te Wierik.

Tegenstander Vitesse zit momenteel in een zeer goede flow. De ploeg van trainer Peter Bosz won de afgelopen zes wedstrijden op rij. Afgelopen weekend werd er thuis met 2-1 gewonnen van PEC Zwolle waardoor de Arnhemmers klommen naar plek vijf op de ranglijst. Bosz mist tegen Heracles de geschorste Guram Kashia. Hij wordt vervangen door Dan Mori. Peter Bosz vertelt op het digitale huis van Vitesse dat zijn ploeg kwalitatief de betere is: “Voetballend leggen zij het af tegen ons, dit betekent dat zij het op strijd zullen gooien. De wedstrijd zal zich vooral op de helft van Heracles afspelen. Zij zullen compact spelen. Ja, vroeg scoren kan dan helpen. Maar we moeten ook geduldig zijn en goed voetbal spelen.”

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!