Heracles heeft vanmiddag een zeer cruciale overwinning geboekt in Den Haag. De Heraclieden wonnen met 1-3 van ADO en staan nu boven de streep om de nacompetitie te ontlopen! Weghorst, Avdic en Bel Hassani waren de doelpuntenmakers.

De Heraclieden kenden in Den Haag een droomstart. Wout Weghorst bracht Heracles al naar vier minuten aan de leiding in het Kyocera Stadion met een rake kopbal. Daarvoor was er nog een doelpunt afgekeurd van ADO. Er gebeurde veel in de openingsfase van het duel. Beide ploegen kregen een tal van kansen. Vlak voor rust kwam ADO toch nog op gelijke hoogte. Mike van Duinen scoorde.

Na de rust bleek Brahim Darri de beslissende man bij Heracles. Een prachtig schot leidde na zo’n tien minuten de voorsprong in. De bal kwam via de vuisten van de doelman voor de voeten van Denni Avdic, die de 1-2 aantekende. In de 67e minuut werd het zelfs 1-3 voor Heracles. Na weer een prachtig schot van Brahim Darri die op de lat belandde kopte de ingevallen Illiass Bel Hassani de rebound binnen. Daarna probeerde het de thuisploeg nog wel, maar had het geen geluk in de afwerking. Ook Heracles was niet scherp genoeg in de counter waardoor het 1-3 bleef en Heracles met drie hele belangrijke punten terug naar Almelo ging!

Sponsoren

Reacties (122)

Reageer nu!