Heracles Almelo heeft zich vanavond in Breda veilig gespeeld door met 1-3 te winnen van NAC Breda. Dit betekend ook volgend seizoen weer Eredivisie!!!! Bryan Linssen, Ramon Zomer en Jaroslav Navratil zorgden voor de doelpunten!

De wedstrijd begon gespannen in Breda. NAC wilde direct druk zetten op het doel van Heracles, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. Na zo’n dik kwartier spelen kwam Heracles uit het niets op voorsprong. Bryan Linssen schoot keihard op het doel en zag zijn schot door de handen van Ten Rouwelaar in het doel vliegen. Een perfect begin! De avond werd steeds mooie in Breda voor de Heraclieden. Nog binnen het half uur stond er 0-2 op het scorebord. Een vrije trap werd door Ramon Zomer in het doel gekopt. Een ongekende luxe voor Heracles. Toch kwam NAC nog terug in de wedstrijd leek het voor de rust. Spits Seuntjes kopte de bal knap in de kruising.

In de tweede helft ging NAC op zoek naar de gelijkmaker en mocht Heracles doelman Bram Castro dankbaar zijn. Hij had alle ballen. Zo ook een goede kopbal van Seuntjes, die hij op de doellijn pakte. Na dik 70 minuten spelen besliste Heracles de wedstrijd. Een briljante actie van Bryan Linssen leidde de 1-3 in. Invaller Jaroslav Navratil kon eenvoudig scoren. NAC was totaal gebroken en Heracles verzuimde de score nog uit te bouwen. Wout Weghorst, Iliass bel Hassani en Jaroslav Navratil waren nog dichtbij een doelpunt. Het bleef 1-3 en Heracles speelt ook komend seizoen Eredivisie!

Sponsoren

Reacties (60)

Reageer nu!