Brahim Darri heeft zich het afgelopen jaar in de kijker gespeeld in Almelo en dat is ook de KNVB niet ontgaan. De rappe aanvaller staat namelijk op de nominatielijst om te debuteren voor jong Oranje!

Darri, afgelopen winter overgekomen van Vitesse zou dan een toernooi spelen in het Franse Toulon. De volledige voorlopige selectie ziet er als volgt uit.

Anass Achabar (Feyenoord), Nathan Aké (Chelsea), Yassine Ayoub (FC Utrecht), Danny Bakker (ADO Den Haag), Sven van Beek (Feyenoord), Jesse Bertrams (PSV), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Peet Bijen (FC Twente), Wessel Dammers (Feyenoord), Brahim Darri (Heracles Almelo), Anwar El-Ghazi (Ajax), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Wesley Hoedt (AZ), Menno Heus (FC Utrecht), Jelle van der Heyden (FC Twente), Vincent Janssen  (Almere City FC), Rick Karsdorp (Feyenoord), Hidde Jurjus (De Graafschap), Ricardo Kishna (Ajax), Sean Klaiber (FC Dordrecht), Terence Kongolo (Feyenoord), Bas Kuipers (Excelsior), Clint Leemans (PSV), Derrick Luckassen (AZ), Mimoun Mahi (FC Groningen ), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Elvio van Overbeek (PSV), Jari Oosterwijk (FC Twente), Timo Plattel (FC Twente), Mohamed Rayhi (PSV), Karim Rekik (PSV), Daley Sinkgraven (Ajax), Kenny Tete (Ajax), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Rai Vloet (PSV), Django Warmerdam (Ajax), Jordy de Wijs (PSV) Lucas Woudenberg (Feyenoord).

Sponsoren

Reacties (30)

Reageer nu!