Heracles heeft vanmiddag zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen verloren. In Eindhoven was de ploeg van John Stegeman machteloos en verloor terecht met 2-0 van landskampioen PSV. Memphis Depay en Jetro Willems scoorden voor de thuisploeg.

Vanaf minuut was zichtbaar hoe de middag eruit ging zien. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van Heracles. Heracles hield tegen en kon zelf weinig uitrichten in het Philips Stadion. Desondanks kreeg de thuisploeg niet veel kansen in de eerste helft. De gastheren kwamen na een dik half uur spelen wel op voorsprong uit een standaardsituatie. Memphis Depay schoot de vrije trap binnen. Heracles kreeg in het eerste bedrijf enkele mogelijkheden, maar dwong erg weinig af.

In de tweede helft kwam Heracles in de beginfase nog goed weg. Een goal werd afgekeurd en Maher schoot op de paal. Het was wachten op de 2-0 en die kwam er dan ook iet wat gelukkig. In de 64e minuut schoot Jetro Willem op doel en zijn schot werd van richting veranderd en dwarrelde in de goal. Heracles kon in de tweede ook geen vuist maken en ging kansloos naar het einde van de wedstrijd. PSV had de uitslag nog ruimer kunnen maken, maar Adam Maher en Luuk de Jong waren niet scherp deze middag. Heracles is na deze speelronde nu officieel veilig. NAC en Go Ahead gaan nacompetitie spelen, waardoor de wedstrijd van volgende week thuis tegen Go Ahead ook nergens meer om gaat.

Foto: NOS / Pro Shots

Sponsoren

Reacties (63)

Reageer nu!