Vanochtend een ware primeur in de Europese voetbalstadions. Er werd namelijk bekend gemaakt dat er in ons vernieuwde Heracles Stadion een vak speciaal voor vrouwen ingericht gaat worden.

Heracles heeft het hoogste percentage aan vrouwelijke supporters in Nederland en wil voor deze vrouwen de beleving van een voetbalwedstrijd op een andere manier benaderen. De stoeltjes in het ladievak  worden voorzien van een roze kussentje en een dekentje…… Het kost wat extra, maar dan heb je ook wat, dames..

Naast de wedstrijden krijgen de vrouwen ook wat extra’s. “Denk aan een beautypakket of een shopmiddag bij een kledingsponsor van Heracles.Frontrow bij onze modeshow, of ze mogen zelf meelopen als ze willen. En een paar keer per jaar toegang tot de businessclub, waar we een uitgebreide wijnbar hebben.” Aldus commercieel directeur Rob Toussaint.

“Ze beleeft een wedstrijd heel anders dan een man. Hij schreeuwt en maakt verbaal weleens een rotopmerkingen, dat doet zij niet, zij is bedeesder. In het ladiesvak zul je geen ongeregeldheden zien.”. Besluit Toussaint.

Een vrouwenvak in ons stadion

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!