[EXCLUSIEF] De derby komt eraan en dat zorgt altijd voor spanning en (leed)vermaak! Zo werd HAFC.nl getipt waarin trainer Alfred Schreuder (ondanks alle berichtgevingen) best populair is!

Na veel tegenslagen en kritiek aan jouw adres, nu wat steun uit een wellicht onverwachte hoek.

Van financiële malaise, malafide voorzitters, vertrek van dragende spelers tot het aantrekken van spelers die bij ons op de tribune zouden zitten: er blijft je niet veel bespaard.

Het is dan ook bewonderenswaardig dat je zelfs na alle bovenstaande perikelen nog steeds vertrouwen heb in jezelf. En daar sta je zeker niet alleen in. Aanstaande zaterdag tegen 20:45 zal het merendeel op de tribune vierkant achter je staan. Wij hopen van harte dat je de lijn van de laatste weken ook aanstaande zaterdag zult doortrekken, maar dat lijkt ons voor een trainer met jouw capaciteiten geen probleem.

Alle gekheid op een stokje: geniet van deze overheerlijke taart. Zie het als een steuntje in de rug. Dat kleine complimentje dat iedereen zo nu en dan nodig heeft. Vergeet niet: na het zuur komt het zoet, of zal het voor jou toch weer andersom gelden?

Rest mij niks anders dan je veel succes te wensen. Om er nog maar een spreekwoord uit te gooien: beter een goede buur dan een verre vriend!

Foto’s actie: HAFC.nl (c)  Foto Schreuder: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!