Heracles speelt morgen de uitwedstrijd tegen AZ. De verrassende nummer twee van de Eredivisie kan vriend en vijand nog meer verrassen als de punten uit de Kaasstad meegenomen worden.

Vorig seizoen werd de wedstrijd verloren met 2-1. Debutant Brahim Darri wist toen de aansluitingstreffer te scoren, maar helaas bleek deze treffer niet voldoende om nog een gelijkmaker te forceren. Wel gaf deze wedstrijd een positief gevoel en het gevoel dat er punten gepakt konden gaan worden in daaropvolgende wedstrijden. De tweede helft van vorig seizoen wees uit dat dit gevoel gerechtvaardigd bleek.

Na de bekersensatie van afgelopen woensdag mogen de mannen van John  Stegeman opnieuw proberen te stunten om nog verder uit te lopen op de concurrentie. Dit zal vermoedelijk gebeuren met dezelfde opstelling als in de wedstrijd tegen Vitesse. Als je erover nadenkt: wat een weelde eigenlijk. Gonzalo die gewoon op de tribune plaats moet nemen, een Van Ooijen, Breukers en Gosens die allemaal ingebracht kunnen worden. Men zei in het begin dat de selectie erop achteruit was gegaan, maar dit bevestigt wel degelijk dat de selectie er juist op vooruit is gegaan!

Desalniettemin: AZ uit is en blijft een angstgegner van Heracles. Sinds de wondergoal van Pieckenhagen (en met uitzondering van de bekerwinst in de halve finale) werd er geen punt gepakt in Alkmaar. Morgen dus de ultieme gelegenheid om een eind te maken aan deze negatieve reeks!

Wij zijn er weer bij en hopelijk worden we gesteund door een hoop supporters die ook meereizen naar het westen des lands!

Sponsoren

Reacties (75)

Reageer nu!