Heracles speelt vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen Willem II. Het is de wedstrijd tussen de nummer 4 en nummer 16 op de ranglijst. Kan Heracles de goede reeks doorzetten?

Heracles moet na de midweekse bekerronde waarin het moeizaam de amateurs van de Koninklijke HFC versloeg (3-1), weer aan de bak in de Eredivisie. De Heraclieden moeten vol aan de bak, want vanzelfsprekend is het niet dat de Almeloërs nu vierde op de ranglijst staan. Vrijdagavond mag er dus van onderschatting geen sprake zijn. Trainer John Stegeman zal met dezelfde basiself beginnen als in de vorige competitiewedstrijd bij De Graafschap die met 0-1 werd gewonnen. Oussama Tannane is helaas nog langer uit de roulatie. Zijn scheurtje in de knie hersteld langzamer dan verwacht. Daarnaast zijn Bas Sibum, Rick Hemmink (allen knie), Peter van Ooijen (enkel) en Dario Vujicevic (nog niet wedstrijdfit) er vrijdagavond niet bij.

De tegenstander Willem II zien we zoals gezegd terug op de 16e plaats. De Tilburgers sprokkelden tot nu toe 7 punten bij elkaar in 10 wedstrijden. Midweeks werd er door gebekerd ten koste van GA Eagles (0-2 winst in Deventer). De ploeg van Jurgen Streppel heeft een aantal talentvolle spelers in de selectie. Rihairo Zivkovic lijkt eindelijk zijn draai gevonden te hebben bij Willem II en scoorde de afgelopen twee wedstrijden. Met o.a. Lucas Anderson, Erik Falkenburg en Funso Ojo hebben de Tilburgers aardig wat kwaliteit in huis. Oppassen geblazen dus voor Heracles!

De wedstrijd staat vrijdagavond om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen. Vergeet niet je voorspelling in te vullen bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!