Heracles Almelo heeft vanavond een zwaarbevochten zege geboekt op Willem II. Aanvankelijk leek het nog een makkelijke avond te worden, maar in de tweede helft werd het door laxigheid toch nog erg spannend. Toch werd de 2-1 overwinning over de streep gehaald!

Heracles ging flitsend van start in z’n mooie voetbaltempel die goed gevuld zat vanavond. Een snelle spelhervatting van Thomas Bruns zette Jaroslav Navratil alleen voor de keeper. De Tsjech rondde beheerst af en schoot al naar drie minuten de 1-0 raak. Heracles was in de eerste helft duidelijk de betere en kwam nog binnen het half uur op 2-0. Ramon Zomer kopte prima raak. Daarna redde doelman Bram Castro nog fraai op de lijn op een inzet van Nemec en zorgde er voor dat Willem II niet weer in de wedstrijd kwam voor de rust.

Na de rust verslapte Heracles en kreeg het terecht een doelpunt tegen. Erik Falkenburg kon in de 56e minuut de aansluitingstreffer maken vrijstaand met een kopbal. Heracles speelde in een veel te laag tempo waardoor Willem II in de wedstrijd kwam. Willem II wist niet te profiteren en Heracles kreeg nog een spaarzame kans, maar Brahim Darri wist niet te scoren. Ook werd er vlak voor het einde nog een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel van Illiass Bel Hassani. Heracles trok de drie punten moeizaam over de streep en staat nu weer even 3e op de ranglijst met een mooi puntentotaal van 24! Ongekende luxe voor de Heraclieden! HULDE!

Sponsoren

Reacties (61)

Reageer nu!