Oussama Tannane en Peter van Ooijen zitten beide weer bij de selectie. Beide spelers liepen de afgelopen tijd met een blessure, maar zijn weer fit genoeg om speelminuten in de Eredivisie te maken.

Gonzalo Garcia zit er ook niet bij. Hij is grieperig en zal hierdoor in bed of op de tribune plaatsnemen. De Uruguayaan mocht in de beker en tegen Willem II nog rekenen op een basisplaats. De concurrentie is in ieder geval groot. En dat is goed!

Het is overigens nog niet zeker dat Wout Droste kan meedoen. De verdediger, momenteel een van de uitblinkers, heeft last van een overbelaste spier achter het scheenbeen. Mocht hij niet fit genoeg blijken, dan speelt Tim Breukers op zijn plaats. Thomas Bruns is geschorst en zal daardoor sowieso niet spelen. Wie zijn plek inneemt is niet zeker. Dit zou Brahim Darri kunnen zijn.

De volledige selectie tegen Excelsior

Bram Castro
Tim Breukers
Mike te Wierik
Gino Bosz
Brahim Darri
Iliass Bel Hassani
Paul Gladon
Oussama Tannane
Wout Droste
Joey Pelupessy
Jaroslav Navratil
Ramon Zomer
Wout Weghorst
Peter van Ooijen
Robin Gosens
Mark-Jan Fledderus
Menno Heerkes
Renze Fij
Rick Hemmink
Michael Brouwer

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!