Heracles ligt overhoop met Pim Polman. De vastgoedondernemer is al sinds 1998 naamgever van het stadion en wil dit (nu helemaal) blijven. De naamgever van het stadion wordt nu door Heracles voor het gerecht gedaagd.

Naar verluidt kan Heracles significant meer kan verdienen aan de naamgeving van het stadion. Zowel Asito als Ten Cate willen dolgraag hun naam verbinden aan het stadion en daarvoor fors meer geld aan uitgeven. Heracles heeft nota bene aangeboden om het contract met Polman ruimschoots uit te kopen, maar de ondernemer houdt toch voet bij stuk. Of is dat terecht is, is nog maar de vraag.

Want de situatie zoals die nu is, is natuurlijk totaal anders als in 2004, toen het vernieuwde contract ondertekend werd. De vraag is in hoeverre zoiets meespeelt in het juridische systeem in Nederland. Bovendien wil Heracles het contract ruimschoots afkopen. Een win-win situatie, zou je denken.

Zo denkt de ondernemer er zelf niet over. “Sympathiek vind ik het niet, maar ongerust ben ik zeer zeker niet. Omdat een contract een contract is. Ik heb in feite destijds op het goede paard gewed, om het zo maar te noemen. Ik vind het fantastisch hoe “wij” draaien en ik wil van die naam geen afscheid nemen.” Aldus de man die zelf overigens nooit bij de club te vinden is.

Sponsoren

Reacties (62)

Reageer nu!