De revelatie van dit seizoen, Oussama Tannane, is volwassen geworden. Dat zie je aan alles. Gisteren was hij met een doelpunt en veel dreiging weer bepalend voor Heracles en hij lijkt wel herboren vergeleken met vorig seizoen.

Blessureleed zorgde ervoor dat de smaakmaker een behoorlijk lange tijd niet meer te zien was binnen de lijnen, maar waar hij voor zijn blessure mee stopte, gaat hij gewoon mee verder. Gevaarlijk zijn en doelpunten maken, want de aanvaller heeft er alweer zeven in liggen.

“Het is weer lekker om op het veld te staan. Na negen weken weer heerlijk om te voetballen. Dat is wat je wil. Ik ben iemand die graag wil opvallen en zijn ding wil doen. Wat de buitenwereld zegt gaat het ene oor in andere oor uit. Dat is leuk maar bijzaak.” Aldus de aanvaller tegenover Fox Sports.

Tannane is ook naar eigen zeggen veranderd. “Ik ben inderdaad rustiger geworden op het veld. Eerst was het alleen maar schelden. Ook op de scheidsrechter. Dat is nu veranderd”

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!