Heracles Almelo speelt woensdagavond de bekerkraker thuis tegen PSV. Beide ploegen strijden om een plek in de kwartfinale van het bekertoernooi. Eerder dit seizoen won Heracles in competitieverband thuis met 2-1 van de Eindhovenaren.

Heracles versloeg in de vorige ronde van het bekertoernooi Topklasser De Koninklijke HFC thuis met 3-1. Paul Gladon, Tim Breukers en Illiass Bel Hassani waren de doelpuntenmakers. Daarvoor werd Vitesse thuis spectaculair verslagen na een verlenging met 4-1. John Stegeman kan tegen PSV niet beschikken over Tim Breukers (niet wedstrijdfit) en Michael Brouwer (handblessure). De oefenmeester stelt op de officiële site dat doorkomen het enige is wat telt. Stegeman beschikt over een brede selectie, die niet veel voor elkaar onder doen. Hij is er dan ook nog niet over uit wat de opstelling zal worden woensdagavond.

Voor PSV is er alles aan gelegen om een goed resultaat te boeken. Eerder verloor het met 2-1 in Almelo en dat wil men graag recht zetten in het bekertoernooi. “Dat biedt een extra motivatie om het slechte gevoel weg te poetsen.” , aldus trainer Philip Cocu. PSV behaalde de achtste finale door Cambuur (3-2) en SC Genemuiden (6-0) te verslaan. Woensdagavond zal ex-Heraclied Remko Pasveer het doel verdedigen bij PSV. Luciano Narsingh en Maxime Lestienne zitten mogelijk weer bij de wedstrijdselectie.

Het bekerduel begint woensdagavond om 20.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Sponsoren

Reacties (30)

Reageer nu!