Cardiff City heeft ondanks het hogere tegenbod van Heracles nog steeds belangstelling voor Wout Weghorst. Eerder bood de Engelse club ongeveer een miljoen euro, dat resoluut werd afgeslagen, maar nu lijken de twee clubs toch een overeenkomst te hebben bereikt. Dit zegt voorzitter Smit tegenover de TC Tubantia.

Bovendien heeft zich een derde club voor Tannane gemeld. Jan Smit wil niet zeggen welke dit is, alleen dat het om een buitenlandse topclub gaat. Het lijkt al met al een lucratieve winter te worden voor onze club. Doordat de contracten doorliepen moet er flink in de buidel getast worden en zo wordt voorkomen wat enkele jaren geleden gebeurde met Overtoom, Vejinovic en Everton. Chapeau!

De twee gaan overigens gewoon mee naar Benahavis, waar het jaarlijkse trainingskamp gehouden wordt. Tenzij er morgen natuurlijk concrete actie ondernomen wordt door de geïnteresseerde clubs. Dit lijkt echter niet aannemelijk.

 

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!