Op het moment dat Peter Bosz bekend maakte dat hij van Vitesse naar Maccabi Tel Aviv zou vertrekken, gonsde het van de geruchten en waar sommigen al voor vreesden is inmiddels waarheid geworden. Cultuurbewaker Hendrie Krüzen is samen met Peter Bosz vertrokken naar Israel om daar het avontuur aan te gaan met Maccabi Tel Aviv.

Krüzen verlaat het trainingskamp in Benahavis per direct en zal woensdagmorgen samen met Peter Bosz het vliegtuig richting Israel pakken.

Krüzen vindt de kans zelf te mooi om te laten lopen, zo laat hij weten aan de TC Tubantia. Ongetwijfeld dat de lucratieve bonus die hier tegenover staat ten grondslag ligt aan dit buitenlandse avontuur. En wie kan hem eigenlijk ook ongelijk geven.. Het wordt hoe dan ook een groot gemis voor Heracles. Dat is één ding dat zeker is.

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!