Nu Oussama Tannane verkast is naar het buitenland, is er in ieder geval één Braziliaan gemotiveerder dan ooit om in het zwart-wit van Heracles te spelen. Natuurlijk hebben we het over Everton Ramos da Silva. Clubheld pur sang en all time topscorer van Heracles Almelo in de Eredivisie.

Op zijn Twitteraccount meldt hij dat hij “heel graag weer terug wil komen” naar Almelo. Of Heracles op hem zit te wachten is natuurlijk nog maar de vraag. Everton heeft al twee jaar weinig tot niet gespeeld in de zandbak van Al-Nassr en bij Shanghai Shenxin in het verre China. Bovendien is hij nu 32 en dat is tamelijk oud voor een aanvaller. Tot dusverre heeft Garcia Garcia aangetoond dat helden van vroeger niet meteen een versterking voor het heden betekenen.

Leuk is het in ieder geval wel!

Denk jij dat Everton Ramos da Silva nog een versterking is voor Heracles?

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!