Heracles speelde wederom geen beste pot en dat hebben de spelers geweten. Ondanks de vierde (!) plek, wat uiteraard ongekend is, oogt het spel na de winterstop toch anders.

Het moment dat de 1-0 viel was ook een moment van uitersten. Heracles speelde slordig, was ongeconcentreerd en dit viel bij de supporters niet in goede aarde. Na de zoveelste onzorgvuldigheid en nadat De Graafschap tot twee maal toe het aluminium raakte, volgde een striemend fluitconcert. Nog geen 20 seconden daarna viel de 1-0 al in het het na een goede individuele actie.

“We staan met z’n allen op de vierde plaats en dat doen we met elkaar. Ik snap heus wel: als het niet goed is, dan is het niet goed. Maar volgens mij help je de ploeg echt niet door ze uit te gaan fluiten. Daar ben ik best wel teleurgesteld over, dat mogen jullie best weten”, vervolgde Stegeman. “Niet omdat ze niet mogen fluiten, maar kom op man: we staan vierde! Vorige week verloren we, terecht, en dan zie je dat er nu spanning op de ploeg zit. Dan moet je de ploeg helpen en ze niet gaan uitfluiten. Want dan gaan ze alleen maar meer fouten maken.” Citeert Voetbalprimeur uit de mond van John Stegeman.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!