Heracles presteert dit seizoen boven alle verwachtingen. Gisteren werden opnieuw de drie punten bijgeschreven, waardoor de derde plek in ieder geval tot kwart over twee vanmiddag een feit is.

Illias Bel Hassani is één van de smaakmakers en hij wil inmiddels ook meer. “We kunnen als team heel goed voetballen. We vergeten niet te verdedigen met zijn allen en we houden weer de nul. En dan heb je altijd spelers die het verschil kunnen maken. Wij vertrouwen op elkaar.” Zo zegt hij tegenover Fox Sports.

Dat het kunstgras wederom ter sprake komt is dan wel weer minder. “Ik hoor veel mensen klagen over ons kunstgras, maar ik vind het perfect. Het is mijn ding, ik kan mijn acties maken en als ik laag schiet, krijgt de bal veel snelheid mee. Ik maak er gebruik van.” De doelstelling “handhaving” is inmiddels officieus behaald en daarom bijgesteld. “Eerst was de doelstelling om in de Eredivisie te blijven, nu is de doelstelling Europa. Misschien wel Champions League.” Aldus de middenvelder met een lach van oor tot oor.

Sponsoren

Reacties (42)

Reageer nu!