De komende zomer lopen een aantal contracten af. Van Iliass Bel Hassani, Joey Pelupessy, Ramon Zomer, Wout Weghorst, Rick Hemmink en Menno Heerkes lopen allemaal de contracten af, van wie er op alle contracten (behalve bij Ramon Zomer) nog een optie zit. Verwacht wordt dat deze sowieso bij de eerste drie gelicht zullen worden, aangezien zij momenteel tot de basiself behoren.

Nico-Jan Hoogma laat aan Voetbal International weten de intentie te hebben om door te gaan met een aantal spelers. “De huidige groep zit kwalitatief en karakterologisch prima in elkaar en het is niet meer dan logisch dat we die zo goed mogelijk intact willen houden. Binnen nu en anderhalve maand moet er veel duidelijk worden.”

De doelstelling van Heracles is het behalen van Playoffs. “Het zou prachtig zijn als we tot het einde van het seizoen kunnen strijden om deelname aan de play-offs. Afhankelijk van het verloop in het bekertoernooi gaat het om plaats vier tot en met zeven of vijf tot en met acht. Van de andere kant moeten we ook reëel zijn: tussen de derde en de tiende plaats op de ranglijst zit momenteel maar zes punten verschil.”

Sponsoren

Reacties (30)

Reageer nu!