Jan Smit is boos. De voorzitter liet gisteren op de supportersavond weten niet blij te zijn met de gemeente Almelo. Volgens hem toont de gemeente Almelo weinig betrokkenheid met de club.

“De gemeente Almelo verdient aan ons. Als je dan nagaat dat de gemeente Almelo niet eens een paar stoelen afneemt hier en geen skybox heeft…”, aldus Smit tegenover RTV Oost. “En dat terwijl wij twee kunstgrasvelden beschikbaar hebben gesteld en 325.000 euro aan leges hebben moeten betalen voor bouwvergunningen.”

“Krab je nou eens achter de oren en laat blijken dat je echt wat voor de club over hebt. Kom weer eens een keer bij een wedstrijd en neem een paar stoelen af. En ga in de skybox zitten en laat zien dat je midden in het bedrijfsleven van Almelo staat.”

Wij geven Jan Smit groot gelijk. Wij opperden al eerder voor een naamgeving zonder Almelo en wat ons betreft gaat dat heel snel gebeuren! Marketing technisch gezien ook een slimme zet, aangezien alles en iedereen buiten de stad helemaal niks met Almelo heeft en een groot deel hiervan zich altijd meer verbonden zal voelen aan die club van 20 kilometer verderop (al is het al alleen vanwege de naam.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!