Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Roda JC op het programma en John Stegeman laat nu al aan de TC Tubantia weten dat Garcia opnieuw in de basis zal staan.

De Uruguayaan zal op de rechtsbuiten positie worden gestald. Dit wederom dat Tarik Kada opnieuw geen basisplaats heeft. “Ik kies nu bewust voor Gonzalo. Ik geloof meer in vastigheden dan in onvastigheden. Hij is fit, ik denk dat hij het nu kan.” Zo laat de trainer weten tegenover de TC Tubantia.

Wout Droste moet het duel aan zich voorbij laten gaan. De rechtsback viel tegen PSV uit met alweer een hamstring blessure. Zijn pek zal ingenomen worden door Joey Pelupessy, omdat Tim Breukers nog steeds niet fit is. Hierdoor zal Robin Gosens de plek centraal op het middenveld innemen. Dario Vujicevic is niet wedstrijdfit.

Sponsoren

Reacties (50)

Reageer nu!