Het slot van de competitie, de laatste wedstrijd tegen FC Groningen is binnen een uur uitverkocht. Vanaf 10 uur vanochtend gingen de kaarten voor een bijzonder laag tarief over de toonbank en voor 11 uur werd er al bericht dat het uitverkocht was.

Het schijnt dat maar één deel van het uitvak in de verkoop is gegaan en daarom maar 550 kaarten verkocht konden worden. Spijtig voor degenen die meewilden. Vitesse uit was ook in trek en met het oog op die wedstrijd zou je denken dat er rekening gehouden zou worden met meer uitsupporters. Mooi dat het leeft, maar jammer klote voor de pechvogels!

Aangezien je niet welkom bent in Groningen op de wedstrijddag, word je gedwongen thuis te kijken. Helaas. Het voetbal zoals die in het heden is. De redactie is in ieder geval te laat met kaarten kopen.

#balen

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!