Aankomende zomer loopt het contract van Ramon Zomer af en het is nog maar de vraag of hij volgend jaar nog in het Heracles Stadion te bewonderen is. Naast zijn voetballeven heeft hij namelijk ook een sportwinkel in Nijverdal.

“Ik wil er nog even goed over nadenken.” Aldus de verdediger tegenover TwenteSport. Hij is inmiddels 33 jaar en hij overweegt de optie om gewoon te stoppen als profvoetballer. “Ik ben naast voetballer ook eigenaar van een sportwinkel en dat maakt de keuze lastig”, vervolgt de verdediger. “Het is niet zozeer lastig, want ik kan het goed combineren, maar ik ben wel een stuk drukker dan voorheen. Ik vind het voetballen nog leuk, maar ik wil er de komende tijd nog even goed over nadenken.”

De optie om met 1 jaar te verlengen is wel door Heracles gelicht, maar hij heeft nog altijd het laatste woord. Als hij wil stoppen, dan is dat geheel zijn eigen keuze.

Ramon Zomer nog een jaar bij Heracles?

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!