Iliass Bel Hassani is dé revelatie van dit seizoen. De behendige middenvelder haalt keer op keer een “speler van de week” nominatie en het lijkt erop dat hij na dit seizoen de stap omhoog gaat maken.

Hij vindt zelf dat hij er tot dusverre te weinig uit heeft gehaald. Tegenover Voetbal International zegt hij dat de jeugdtrainers bij Sparta Rotterdam vertelden dat hij het in zag had om uit te groeien tot de beste speler van de Eredivisie. Hij speelde in de Nederlandse jeugdelftallen samen met Quincy Promes (Spartak Moskou), Stefan de Vrij (Lazio Roma) en Bruno Martins Indi (FC Porto) en wat dat betreft vindt hij dat het verschil met die spelers te groot is geworden.

“Maar ik geloof er heilig in dat je ook via een omweg de top kunt halen. Kijk maar naar Jaap Stam of Ruud van Nistelrooy. Als ik honderd procent datgene blijf doen wat profvoetbal vraagt, dan haal ik ook de top. Daarvan ben ik overtuigd.”

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!