Het schoonmaakbedrijf Asito uit Almelo is de nieuwe hoofdsponsor van Heracles Almelo. Dit maakte de club zondagmiddag bekend tijdens de wedstrijd Heracles Almelo – FC Groningen. Het Almelose bedrijf volgt daarmee de Koninklijke Ten Cate op die 13 jaar de hoofdsponsor was.

“Met Asito als nieuwe hoofdsponsor zijn we als club in staat de komende vijf jaar verdere stappen te zetten. Er spreekt vertrouwen uit de lange termijn van onze samenwerking, die zowel Asito als Heracles Almelo prachtige kansen biedt. Onze band gaat bovendien al jaren terug. Asito en Heracles Almelo zijn onafscheidelijk. Daarom voelt het goed om onze samenwerking de komende seizoenen te bekronen met het hoofdsponsorschap van Heracles Almelo.” aldus commercieel directeur Rob Toussaint op de officiële website van de club.

Het hoofdsponsorschap van Asito zal ingaan op 1 juli 2016 en zal prijken op de voorkant van het shirt. TenCate en GreenFields zullen betrokken blijven bij Heracles en zullen de komende seizoenen als Partner in Business fungeren binnen de club.

Foto: Heracles Almelo (Twitter)

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!