Het was één groot feest gisteren. Terwijl wij van de redactie nog lopen na te genieten, kan de focus nu weer gelegd worden op de volgende de wedstrijd tegen Utrecht!

Van de twee wedstrijden in de play-offs heeft Groningen welgeteld één helft meegedaan. En dat was de eerste helft in de Euroborg. De rest van het tijd was het alleen maar Heracles wat de klok sloeg. Het is dat de Groningers (in ieder geval tegen Heracles) een geweldige doelman onder de lat hebben staan, die keer op keer de inzetten van de Zwart-Witten tegenhield. Ook gisteren was hij dé uitblinker aan de kant van Groningen, wat toch opmerkelijk is na vijf tegengoals!

Jan Smit is in ieder geval overtuigd van de kansen om Europa in te gaan: “We gaan Europa in! FC Utrecht is volgende week donderdag en zondag de tegenstander. “Dit laten we niet meer lopen. Dit alleen al is historisch, dat we de laatste ronde halen.” Aldus de preses tegenover de TC Tubantia.

Ook John Stegeman kon zijn blijdschap niet op. “We willen de finale nu ook winnen! We hebben iets unieks gedaan met elkaar. En ik leg de nadruk op met elkaar. Dat is de grootste kwaliteit. We zijn een team, en dat spatte er vandaag vanaf.”

Foto: ANP

Sponsoren

Reacties (57)

Reageer nu!