Een historische dag morgen voor onze zwart-witte trots. We staan op de drempel van Europa, maar we moeten nog twee keer alles geven. Alles geven. Met iedereen. Onze voetbaltempel moet morgenavond stampvol zitten als we aantreden tegen FC Utrecht. Met meer dan twaalfduizend Heraclieden gaan we achter onze ploeg staan om dit geweldige seizoen af te sluiten met een ticket voor Europa!

Dit is waar we het met zijn allen voor hebben gedaan en waar we al jaren van dromen, een moment waarop we als supporters moeten pieken en ook alles moeten geven! Dit is het moment om massaal je kaarten te kopen. Als je vandaag nog je kaarten koopt ben je voor een tientje al binnen.

De kaartverkoop gaat rap en wil je onderdeel uitmaken van opnieuw een stuk geschiedenis? Koop dan nu nog je kaarten!

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!