Erik ten Hag, trainer van FC Utrecht verwacht dat de verschillen tussen zijn team en Heracles “eng dicht bij elkaar liggen”. De oefenmeester zegt dit op de website van FC Utrecht.

“Juist nu moet je verdere verbeteringen doorvoeren, waarbij je nadrukkelijk rekening houdt met de tegenstander. Het gaat erom giftig te zijn in en rondom de zestien van de tegenstander.”

“Het ligt eng dicht bij elkaar. Details zullen beslissend zijn. We zijn wederom dichtbij het bereiken van Europees voetbal. We moeten alles afroepen om die kans te verzilveren. We hebben het zelf in de hand. We hebben minimaal honderdtachtig minuten om tegen Heracles het verschil te maken.”

“Hoe het gebeurt, gebeurt het. Zeker is dat we het zelf moeten afdwingen. De wil, die bepaalt. Je moet het kunnen afroepen. Wie wil het meest? Dáár gaat het om. Deze dubbele ontmoeting met Heracles Almelo is een kans. Die moeten we grijpen.” Sluit Ten Hag af.

Foto: voetbal.com

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!