John Stegeman laat tegenover Fox Sports weten dat alles nog open ligt voor zowel Utrecht als Heracles. De wedstrijd werd vanavond 1-1 en de daaruit bleek inderdaad dat beide ploegen lieten zien zeer gelijkwaardig te zijn.

“We gaan zondag volle bak om voor deze club Europees voetbal te halen. Daar zie ik genoeg kansen en mogelijkheden voor. We hadden ook deze wedstrijd weer kansen te over, net zoals in de voorgaande wedstrijden. Helaas scoren we dan niet meer en de onoplettendheid wordt ons dan in de tweede helft fataal.”

“Het is zoals het is. Ik heb er ondanks nog wel een redelijk goed gevoel aan overgehouden in die zin dat we weten hoe we Utrecht moeten bestrijden. Ze spelen in een moeizaam systeem, maar ik vind dat we dat toch goed gedaan hebben.”

“Uiteindelijk is het jammer dat je jezelf tekort doet, want we hadden, zeker gezien de kansen, deze wedstrijd kunnen en moeten winnen.” Besluit de trainer.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!