Zondag moet het dan gebeuren! Heracles gaat naar Utrecht om het ticket voor de voorronde van de Europa League te bemachtigen. Er moet sowieso gescoord worden door de Heraclieden wil het enige kans maken.

Afgelopen donderdag was het eerste onderonsje tussen beide ploegen. Het spannende duel in Almelo eindigde in een 1-1 gelijkspel, waar met name Heracles gezien de kansen in de tweede helft de winst wel verdiend had. Heracles was zeker niet kansloos en met dat gevoel en overtuiging zal de ploeg van John Stegeman zondag een goede teamprestatie moeten gaan neerzetten. Ramon Zomer is nog wel een twijfelgeval. Hij viel in de thuiswedstrijd uit met knie klachten.

Tegenstander FC Utrecht was content met de 1-1 uitslag afgelopen donderdag. Ze maakten een belangrijk uitdoelpunt waardoor Heracles zondag wel moet scoren. Trainer Erik ten Hag benadrukt dat het zondag gaat om de wil en het geloof. Volgens de oefenmeester komt het dan wel goed op het veld.

Er is voor zondag nog niets beslist. De Heraclieden worden gesteund door 1000 fans in Utrecht die met bussen en auto’s zullen afreizen naar de Domstad. De wedstrijd in stadion Galgenwaard zal onder leiding staan van scheidsrechter Björn Kuipers.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!