Heracles heeft het seizoen historisch afgesloten met een plek in Europa. Vele lofuitingen gingen uit naar de spelers en trainers, maar er schijnt nog een belangrijke factor te zijn in dit succesverhaal.

Leo Echteld verteld tegenover Voetbal International te zijn benaderd door de technische staf van Heracles. “Zij wilden de fitheid van de spelers verbeteren en dat mondde uit in een samenwerking op het gebied van trainingsprogramma’s. Wij werken al 22 jaar samen met grote buitenlandse clubs als AC Milan en Manchester United en hebben zo een hoop kennis en ervaring vergaard.” Aldus Echteld.

“Kleinere clubs kunnen niet een paar inspanningsfysiologen betalen. De dienst die wij leveren bij Heracles is speciaal ontwikkeld voor de financieel minder daadkrachtige clubs om het performance- en fitheidsgat met de grotere clubs te dichten”, aldus Echteld. “Wij brengen een bak expertise naar binnen dankzij de samenwerking met de grote clubs. Wij testen en meten spelers, leveren die info af aan de staf en zo wordt er een specifiek trainingsadvies opgesteld.”

Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!