Zowel Rob Alflen als Brian Van Loo hebben hun contract bij Heracles verlengd. Het duo heeft “een belangrijk aandeel” in de succesformule van John Stegeman en zijn beide blij bijgetekend te hebben.

Rob Alflen kwam deze winter over, als opvolger van Hendrie Krüzen. Nico Jan Hoogma: “Hij laat sinds zijn komt in janurai zien uitstekend te passen binnen de technische staf. Hij is daarbinnen complementair aan hoofdtrainer John Stegeman. Bovendien bewijst hij jonge jongens beter te maken en is hij iemand die past bij de club Heracles.” Aldus de directeur op de officiële website.

“Ik heb een leuk half jaar achter de rug met de mensen met wie ik allemaal gewerkt heb. De spelers, de technische staf natuurlijk, maar met de hele club. Ik heb het hier uitstekend naar mijnzin en ben verheugd dat mijn verblijf in Almelo een vervolg krijgt.” Aldus Alflen, die twee jaar heeft bijgetekend.

Ook Brian Van Loo is zeer blij met zijn contractverlenging. Zijn contract als keeperstrainer werd maar liefst met vier jaar verlengd. “In de komende jaren kan ik mijzelf verder ontwikkelen. Wat mij daarin aanspreekt is de veelzijdigheid van mijn functie. Ik train niet alleen de keepers, maar maak echt onderdeel uit van de technische staf.” Zegt de oude-keeper.

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!