Voorzitter Jan Smit is content met de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2016-2017. Een record aantal verkopen, onder andere door het succesvolle seizoen waarin Europees Voetbal behaald werd, zorgt ervoor dat het volgend seizoen voller zit dan ooit!

Jan Smit erkent de voordelen van het superseizoen. “Spelers zullen misschien eerder voor Heracles Almelo kiezen of vanuit Almelo niet meer zo snel naar een club uit de subtop gaan. Daar schuren we nu zelf tegenaan. We zijn een grotere club aan het worden. Zo hebben we bijvoorbeeld al meer dan zesduizend seizoenkaarten verkocht, een ongekend aantal.” Zo laat de voorzitter weten aan Voetbal International.

Even voor de duidelijkheid: met 6000 seizoenkaarten zijn er nu al 750 seizoenkaarten meer verkocht dan vorig jaar rond half juni! Dit mag best spectaculair genoemd worden!

Ook het stadion speelt mee in de uitbreiding van de supportersschare. Het nadeel dat Heracles wel ondervind is de aanwezigheid van die club van twintig kilometer verderop. Marketing technisch hartstikke slim natuurlijk van die Enschedeërs om met Twente te koketteren, maar waar Zwolle en de Eagles vrij baan hebben, moet Heracles in het hol van de leeuw de harten  zien te veroveren van mensen, die helemaal niks met Almelo hebben.

Dat hoeft ook niet. Het gaat om de charme van voetbal en wij hebben de laatste elf jaar toch bewezen elk jaar te groeien zonder de boel te besodemieteren!?

Foto: VI

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!