Het is zomer, komkommertijd en alle ogen van het voetbal staan de komende weken gericht op het EK, dat in Frankrijk gehouden wordt.

Om de site enigszins in leven te houden, willen we elke week een stelling voorleggen waarbij jullie, de bezoekers, lekker met elkaar in discussie kunnen gaan.

Afgelopen seizoen werd bewezen dat het wegvallen van Tannane (vooral in het begin van de tweede competitiehelft) gevoeld werd. Het werd zelfs statistisch aangetoond dat er bijna twee minder doelpogingen werden gecreëerd vanaf het moment dat Tannane niet meespeelde. De aanvallers van Heracles hebben zich een aantal weken later alsnog prima laten zien. Darri kwam aan het einde van het seizoen weer in vorm en was heel belangrijk tegen FC Groningen. Navratil heeft er uiteindelijk toch nog vijf ingeschopt, waarvan een aantal heel belangrijke! En Wout Weghorst heeft natuurlijk met zijn inzet en goals ook een heel belangrijk aandeel gehad in dit fantastische seizoen.

Het middenveld met Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani en Joey Pelupessy stond als een huis en datzelfde geldt voor de verdediging, waarbij Ramon Zomer en Wout Droste boven ieders verwachting hebben gepresteerd.

De stelling van deze week is een hele hypothetische:

Welke speler zal het meest gemist worden, indien deze niet meer bij Heracles zou spelen?

 • Joey Pelupessy (26%, 194)
 • Iliass Bel Hassani (24%, 174)
 • Bram Castro (17%, 125)
 • Wout Droste (14%, 104)
 • Wout Weghorst (6%, 42)
 • Thomas Bruns (5%, 34)
 • Mike te Wierik (4%, 26)
 • Ramon Zomer (3%, 24)
 • Brahim Darri (1%, 7)
 • Mark-Jan Fledderus (1%, 6)
 • Jaroslav Navratil (1%, 4)

Aantal stemmers: 740

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!