Het conceptprogramma van het nieuwe seizoen Eredivisie is bekend! Heracles zal het seizoen beginnen op zondag, 7  augustus tegen Roda JC!

Dit is exact dezelfde opening als vorig jaar, waarin Heracles ook al mocht beginnen in Kerkrade, waar met 3-1 verloren werd. Thuis werd er met 0-5 verloren, dus Heracles heeft nog een appeltje te schillen met de Limburgers!

In het programma zitten zowel De Graafschap als FC Twente. Beide clubs weten nog niet zeker in welke competitie ze moeten starten en daarom heeft de KNVB besloten om beide clubs in te delen. “Deze clubs zijn verwisselbaar.” Aldus een woordvoerder van de KNVB.

Andere interessante data voor Heracles.

Donderdag, 28 juli – Derde vorronde Europa League
Donderdag, 4 augustus – Derde voorronde Europa League
Vrijdag, 5 augustus – Loting 4e ronde Europa League
Zondag, 7 augustus – Roda JC – Heracles

Volledige speelprogramma

Foto: Orange pictures

 

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!