Robin Pröpper speelt de komende seizoen voor Heracles, maar heeft nog steeds nauw contact met zijn oude teamgenoten.

Ook hij degradeerde natuurlijk met De Graafschap en hoewel hij zelf de stap vooruit maakte naar Heracles Almelo, vindt hij het nog steeds zwaar onterecht dat De Graafschap alsnog gedegradeerd is.

“Ik was deze zomer met wat jongens van De Graafschap op vakantie, en zit nog steeds in de groeps-app daar. Die jongens vinden het echt onvoorstelbaar dat ze alsnog gedegradeerd zijn en FC Twente in de Eredivisie mag blijven. Zó vaak is het ongelijk van Twente bevestigd, en nu komen ze weg met zo’n lage straf.”

“Het gevoel in Doetinchem leeft dat je als club dus 180 duizend euro kunt reserveren, en als je dan genoegen neemt met zes punten in mindering kun je vijf jaar lang frauderen. En dat gevoel begrijp ik wel. Erg teleurstellend.” Aldus Pröpper tegenover Voetbal International.

Of dit nieuws op HAFC hoort, laten wij even in het midden.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!