Tarik Tissoudali zit momenteel in afwachting van alles wat er op hem afkomt. De aanvaller staat in de belangstelling van meerdere clubs en laat doorschemeren dat Heracles toch wel zijn voorkeur geniet.

Nu is het alleen zo dat er bij Heracles gewoon helemaal niemand is weggegaan. De transfer van Wout Weghorst naar AZ is voorlopig van de baan, wegens een laag bod van de Alkmaarders en de interesse uit het buitenland voor Iliass Bel Hassani, waarmee de zaakwaarnemer van de dribbelaar schermde, laten vooralsnog ook niks van zich horen. Heracles gaat pas concreet naar Tissoudali worden, als er eerst spelers vertrekken.

Het is vooralsnog een rustige zomer. Iets wat voordelig, maar ook heel nadelig kan uitpakken. Een voorbereiding met een selectie die geen stand houdt tot de competitie begint, zit niemand op te wachten. Maar hoe gaaf zou het zijn als je deze selectie gewoon nóg een jaar bij elkaar kan houden?

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!