Heracles heeft geen haast met het aantrekken van Tarik Tissoudali. De aanvaller wordt al weken begeerd door de Almeloërs, maar die hebben vooralsnog geen haast met het aantrekken van de smaakmaker.

De dribbelaar wil zelf dolgraag naar Almelo komen, maar heeft al een tijd niks meer gehoord van Heracles. Eerder werd al gemeld dat Heracles alleen handelt als er spelers vertrokken zijn. Het lijkt er wel op dat Wout Weghorst en Iliass Bel Hassani zullen vertrekken, maar de vraag is wanneer. Is dat deze of volgende zomer? in het geval van Bel Hassani zou dat betekenen dat hij dan transfervrij kan vertrekken als hij zijn contract niet tussentijds verlengt.

Tissoudali heeft tegenover RTV Noord Holland laten weten zelf ook verder te willen. “Ik wacht nog twee weken, anders is het buitenland een optie.” Aldus de aanvaller.

Foto: Orange Pictures

 

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!