Heracles heeft interesse in Vincent Vermeij, maar om tot onderhandelingen te komen, zal er eerst een flinke zak geld op tafel moeten komen.

Dit laat De Graafschap weten aan Voetbal International. Het management van Vermeij vindt dat de directie van De Graafschap zich onredelijk opstelt. De zaakwaarnemer van Vermeij geeft aan dat Vermeij dolgraag in de Eredivisie wil blijven, maar baalt van de houding van De Graafschap.

“Er is concrete interesse van verschillende clubs uit Nederland. Maar op dit moment houdt De Graafschap een transfer tegen door een veel te hoge transfersom te vragen. Hoewel Vincent veel doelpunten heeft gemaakt, zijn er ook periodes geweest dat het vertrouwen van de technische staf in hem erg laag was. Juist daarom hoop je op medewerking van de club, op het moment dat er interesse van mooie clubs is.”

Peter Hofstede, manager voetbalzaken bij De Graafschap vindt het niet meer dan logisch dat er een hoge transfersom wordt gevraagd. “We hebben het hier over een spits die negen keer heeft gescoord in de Eredivisie, Jong Oranje heeft gehaald, voor ons nogal van belang is en voor wie wij niet zomaar op korte termijn een vervanger klaar hebben staan’, somt hij op. ‘Dan vinden wij dat daar een bepaald bedrag tegenover moet staan.”

Vermeij zou een een versterking zijn voor Heracles

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!