Heracles speelt voor het eerst in zijn historie Europees Voetbal. Een wens die uitgekomen is voor zowel de supporters als voor de voorzitter. Een man die misschien wel de grootste supporter is van allemaal: Jan Smit.

In 1998 aangetreden als voorzitter van Heracles. Met een missie. Een doel. Een droom. Een droom die wij 18 jaar later met Jan en onze mede supporters gaan verwezenlijken.

Een nieuw stadion in 1999, een bekerfinale in 2012 en een nog nieuwer stadion in 2015. Nu, in 2016 gaan wij met Jan de ultieme droom beleven. Wij begeven ons met onze club in Europa, waar we ook dáár de unieke Heraclesstempel op het voetbal gaan drukken, daar zijn wij van overtuigd!

Als dank voor al zijn werk hebben de supportersverenigingen Black White Army Vriezenveen, BiancoNero, Vak 74, Hart voor Heracles en ook hoofdsponsor Asito de handen ineengeslagen en hem met een fantastisch eerbetoon aan de gevel van het Polman Stadion bedankt.

Beste Jan, jouw droom is onze droom! Wij gaan Europa in, bedankt!

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!