FC Arouca is vanavond een training aan het afwerken in het Polman Stadion. De Portugezen debuteren morgen net als Heracles in de Europa League.

De TC Tubantia sprak met Lito Vidigal, de trainer van Arouca: “We hebben een paar video’s gevonden van Heracles en het is een heel goed team. De trainer werkt al heel lang bij de club. De supporters zijn geweldig, dat kennen we in Portugal niet. Daar hebben alleen de drie grote teams veel fans, maar het verschil met de clubs daaronder is heel groot. In Nederland is dat verschil veel kleiner.” Concludeert de trainer.

Ook Nuno Coelho kijkt uit naar de wedstrijd: “Ik had niet eerder van Heracles gehoord, maar ik denk dat het andersom ook zo is. We maken allebei ons debuut in Europa, ik kijk uit naar de wedstrijd en naar de sfeer in het stadion.”

 

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!