Thomas Bruns is heel duidelijk over de wedstrijd tegen Arouca. Het resultaat is kut. En daar zijn we het mee eens! Er kan wel een kanttekening bij geplaatst worden.

Namelijk: als we net zo spelen in Portugal, is de kans groot dat we alsnog gewoon doorgaan. Het kwaliteitsverschil met de Portugezen was zo groot. Dat beaamde ook Ronald de Boer tijdens Fox Sports, die het raar zou vinden als Heracles niet door zou gaan.

Thomas Bruns: “Dit is gewoon kut. We hadden van tevoren afgesproken dat we op zoek moesten naar in ieder geval één doelpunt en het liefst meer, maar dat we ook zeker geen goal tegen moesten krijgen. We waren dominant, hadden vaak de bal en kregen veel kansen. We hadden er gewoon meer moeten maken.”

Thomas Bruns is net als Paul Gladon optimistisch over de kansen: “Ik denk dat wij fitter zijn en dat we betere kwaliteiten hebben. Als we niet doorgaan, ligt het aan onszelf.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!