Het lijkt erop dat de opvolger van Wout Weghorst binnen enkele dagen bekend zal worden. Vincent Vermeij schijnt zo goed als zeker over te komen van de Graafschap!

Vincent Vermeij, vorig seizoen topscorer van De Superboeren, heeft niet meegedaan in de oefenwedstrijd tegen Real Mallorca en dat heeft allemaal te maken met het feit dat de spits  en zijn huidige club aan het onderhandelen zijn met Heracles. En die onderhandelingen zouden inmiddels geleidt hebben tot een akkoord!

Vermeij speelt sinds januari 2014 voor de De Graafschap. In zijn eerste seizoen kwam hij tot zeven goals. Het tweede was heel erg succesvol. Hij trof maar liefst achttien keer doel en werd daarmee topscorer. Afgelopen seizoen flikte hij dat kunstje opnieuw, maar dan in de Eredivisie en met negen doelpunten.

 

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!