John Stegeman en Jan Smit zijn het er beide over eens dat de vroege competitiestart en de late transferdeadline alles behalve prettig is.

Iliass Bel Hassani staat al langere tijd in de belangstelling van meerdere clubs, maar dat schiet vooralsnog voor geen meter op, terwijl Heracles wel op zoek moet gaan naar vervangers “voor het geval dat”. Gisteren werd bekend dat Lerin Duarte de belangrijkste kandidaat is om Bel Hassani op te volgen. De middenvelder die eerder furore maakte bij Heracles liet een aantal dagen zijn contract ontbinden, waardoor hij vrij is om te gaan en staan waar hij wil.

Tegenover de TC Tubantia wil Jan Smit hier echter niks over loslaten. “Geen commentaar.” En “Nee”, er is nog geen nieuws omtrent de transfer van Bel Hassani, aldus Nico-Jan Hoogma.

Stegeman baalt als een stekker dat de transferperiode tot 1 september duurt. “Die grap is ooit eens bedacht, dat je nog tot 31 augustus spelers kwijt kunt raken. De KNVB moet eens overwegen om de competitie op 1 september te laten beginnen. Alle andere competities beginnen ook veel later. Iliass is er zelf vrij rustig onder. Maar ik kan me voorstellen dat het hem bezighoudt, er wordt zoveel over gezegd en geschreven, dat zou ik zelf ook hebben als ik in zijn situatie zat.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!