Iliass Bel Hassani speelt nog steeds bij Heracles en dat komt vooral door de onderhandelingen tussen Heracles en geïnteresseerde clubs.

Op de vraag hoe lang hij nog in Almelo speelt: “Geen idee, ik weet wel dat ze druk bezig zijn. Ik weet ook, en dat houd ik niet geheim, dat een club zich heeft afgemeld omdat het te lang duurde. De gesprekken liepen niet zo goed, dus een Italiaanse club is afgehaakt.” Aldus de uitblinker van vanmiddag tegenover Fox Sports. Welke club dat is wil hij niet kwijt. “Ik heb ze opgezocht op Google, heb beelden bekeken. Het was zeker een club waar ik als basisspeler zou worden gehaald, dat was wel belangrijk. Helaas niet doorgegaan tot nu toe.”

Aan de andere kant blijft hij met veel plezier bij Heracles spelen. ”Voor mij is de vraag wanneer het rond komt. Zolang dat niet zo is, geef ik gewoon honderd procent voor Heracles.”

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!