Zondag staat er een mooie graadmeter op het programma voor de Heraclieden. Koploper Feyenoord komt op bezoek en dat betekend altijd een mooi affiche in Almelo.

Heracles is prima aan het seizoen begonnen. Met 4 punten uit twee wedstrijden is ploeg van John Stegeman nog ongeslagen. Vorige week werd de eerste driepunter gepakt thuis tegen Willem II: 3-1. Die uitslag had hoger moeten uitvallen. Stegeman kan tegen Feyenoord nog niet over Ramon Zomer beschikken. De ervaren verdediger is er een aantal weken nog uit met een knieblessure. Daarnaast is Peter van Ooijen (nog niet wedstrijdfit na ribblessure) en aanwinst Lerin Duarte (nog niet wedstrijdfit) er nog niet bij. Heracles start in de dezelfde formatie als tegen Willem II. John Stegeman zegt in de voorbeschouwing dat ze het elke ploeg lastig kunnen maken. Een lastig duel maar met een volgepakt Polman Stadion zondag kan er altijd een stunt in zitten!

Dan de tegenstander Feyenoord. De Rotterdammers kennen een uitstekende start van de competitie. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst lijkt nu al in bloedvorm te verkeren. Met zeven doelpunten voor en nog nul tegen prijken ze fier bovenaan de ranglijst. Feyenoord zal dan ook met veel vertrouwen naar Almelo afreizen om de derde zege op rij te boeken. Dat moet dan wel zonder de grote smaakmaker Eljero Elia. De flankspeler is geblesseerd. Daarnaast mist Feyenoord nog altijd verdediger Sven van Beek. Van Bronckhorst over Heracles: ‘Heracles-uit is altijd een lastige wedstrijd voor ons, we hebben daar drie jaar geleden voor het laatst gewonnen.’

De wedstrijd staat zondag om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!