Heracles speelt morgen tegen Feyenoord. Een wedstrijd die over het algemeen bekend staat als er een wedstrijd met een hoge amusementswaarde.

John Stegeman geeft aan dat het moeilijk zal worden, maar dat het geen onmogelijke opgave is. “Wij kunnen het elke ploeg lastig maken. We kunnen een bepaald niveau halen waardoor we het zelfs PSV, Ajax en Feyenoord moeilijk kunnen maken. Het niveau binnen onze selectie zit dichtbij elkaar. Er zijn spelers die aan de deur rammelen, dat houdt iedereen scherp. We spelen zondag tegen een topclub die altijd over goede spelers beschikt.” Zegt de trainer op de site van Heracles.

“Wij moeten stunten om van een topclub te winnen. We zijn niet zo goed als Feyenoord, maar moeten dat op een andere manier compenseren. Ik verwacht een Feyenoord dat druk naar voren zet, maar ook in de omschakeling zijn ze gevaarlijk. Het is een uitgebalanceerde ploeg die veel scoort en weinig weg geeft. Wij moeten ons in de wedstrijd knokken.”

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!